Aanbiedingen

Sundance Spas Capri

De Sundance® Spas Capri Emerald Kunststof bruin is ideaal voor kleine ruimtes en maakt een intiem gesprek mogelijk, maar is ook perfect voor solo-sessies. 
In dit luxe bad vindt u meer opties dan u voor mogelijk had gehouden.
In de Capri® vindt u een krachtige stoel met veel ruimte om uw benen te strekken en uw rug te ontspannen met polsjets en een massage in Zweedse stijl. € 4.500,- Meer informatie »

Sundance Spas Optima

De Sundance® Spas Optima Oyster Stone heeft het beste van alles, met ruimte voor maximaal zeven volwassenen en een verscheidenheid aan zithoogten die zijn gevormd om comfortabel te passen op verschillende lichaamstypen. En met de unieke Fluidix®-jetconfiguraties en meer massagetherapiejets voor de nek en schouders dan elk ander model, is de Optima® ons populairste niet-lounge Sundance®-spa-model. € 9.000,- Meer informatie »

California Cooperage

Hele mooie California Cooperage met Mahony ombouw en Celistite kuip, waar je met zeker 6 à 7 personen vele uren plezier en genot aan kunt beleven.
De heerlijke louncheplek en de hoge instap maakt deze jacuzzi compleet. € 7.000,- Meer informatie »

Pichler Sania Wit - Bruin

Ideaal voor ouderen door handige instapbeugel. € 5.500,- Meer informatie »

Premium Leisure

Deze chique zwart gevlamde Premium Leisure whirlpool met grijze kunststof ombouw is niet alleen een ware lust voor het oog. Je kunt uren genieten van de vele ontspannings- en massagejets die deze jacuzzi heeft. Met zijn 4 zitplaatsen en 1 louncheplek een heerlijk bad voor het hele gezin. € 7.000,- Meer informatie »

Pichler inbouw spa (inground)

Nieuwe Pichler spa in de opruiming!
Compleet met externe pompen en besturing. In principe gemaakt om in te bouwen, maar het is eventueel ook mogelijk om een bijpassende ombouw te monteren. 
Alle bedieningsknoppen zijn met electrische servomotoren te regelen. Werkt perfect!

Voor meer informatie kunt u het beste even bellen of mailen! € 7.250,- Meer informatie »

Sundance Spas Cameo Oyster Coastal

€ 11.000,- Meer informatie »

Wellis MLine Venus

Eindeloos genieten in deze 6 persoons jacuzzi.
Met 49 jets, kleurentherapie verlichting en een heerlijke ligplaats. € 6.000,- Meer informatie »